AsfALT!! NM-på landevegen

with Ingen kommentarer

Eg likar meg på asfalten. Det er ingen hemmelighet. Eg har tidvis tridvdes nokså dårlig med logistikken, reglar og normar. Men eg likar godt å sykle på asfalt. Aller helst når det skjer noko.

Sidan eg var litt småsjuk på torsdagens tempo, blei min første dag i ilden gaterittet på fredagskveld. Kva skal ein seie om det? Det er rykking og støting heile tida, og sjølv om det i større grad er alle mot alle i eitt gateritt enn ein fellesstart, er det ikkje så enkelt å være «singel» heller, iallefall ikkje på ein arena der det eine laget har 90% av dei sterkaste norske rytterane. I all hurlumheien blei eg teke litt på fersken av sisterunden, så eg trudde det var ein runde att, då eg begynte å lukte lunta av ein slags spurt. Da om 2. og 3. plass. Eg endte på 11. Men det var ei god gjennomkjøring, og nesten heilt nødvendig å få lukta litt på asfalt, og landevegssyklistar, før søndagens fellesstart, då forrige og sesongens einaste landevegsritt var 22. April.

Laurdag blei brukt til mikkmakk og mekk på landevegssykkelen

 

 

Follow hghovdenak:

Latest posts from